Medister i svøb med rød coleslaw

Medister og rødkål - en rigtig lækker klassiker. Her er den i en ny og velsmagende udgave, prøv den!
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Medister i svøb med rød coleslaw

Medister og rødkål - en rigtig lækker klassiker. Her er den i en ny og velsmagende udgave, prøv den!

Antal portioner
  • 600 g skrubbede eller skrællede kartofler
  • 400 g medisterpølse
  • 1 spsk honning
  • 60 g serrano skinke tynde skiver
  • ½ tsk groft salt
  • 300 g fintsnittet rødkål
  • ¾ tsk groft salt
  • 2½ dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
  • 1 spsk dijon-honningsennep
  • 200 g fintsnittet spidskål
  • 2 æbler i tern (ca. 150 g)
  • 2 spsk tørrede tranebær

Pynt

  • ristede græskarkerner

Fremgangsmåde:

Skær kartoflerne i tern (ca. 1x1 cm) og læg dem i et ovnfast fad. Pensl medisterpølsen med honning og vikl serranoskinke omkring (Sæt evt. nogle tandstikker i, til at holde skinken fast). Læg medisteren ovenpå kartoflerne, drys med salt og steg det midt i ovnen.

Vend rødkålen med salt og lad det stå og trække i en sigte i ca. 20 min. Vend skyr og sennep sammen i en skål. Bland spidskål, æbler, tranebær og rødkål. Pynt med græskarker.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 24 %
Print