Agurkesalat
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 45 min

Agurkesalat

Nem agurkesalat a la græsk tzatziki, som selv små børn kan være med til at lave.

Antal portioner

4 personer pr. portion

  • 200 g Karolines Køkken® Kvark 1%
  • 1 12 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 12 agurker
  • 50 g optøede, frosne fine ærter
  • 1 liter salat revet i grove stykker, fx batviasalat

Hertil:

  • 4 grillstegte lammesteaks og
  • landbrød

Vend kvark og cremefraiche sammen med hvidløg, salt og peber. Flæk agurken, skrab kernerne ud og skær agurken i tern. Vend agurketern og ærter i kvarkblandingen. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Rør salaten op, smag til og anret den på en bund af bataviasalat.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 7770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 33 %
  • Alkohol: 0 %