Auberginegratin

Dette er en vegetarudgave af den græske musaka. Smager vildt godt!
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Auberginegratin

Dette er en vegetarudgave af den græske musaka. Smager vildt godt!

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver og læg dem på et stykke køkkenrulle. Drys salt over. Lad smørret smelte ved kraftig varme i en sauterpande, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt tomater, tomatpuré og bouillonterning. Lad saucen koge ca. 5 min. Lad resten af smørret blive gyldent i en pande. Tør aubergineskiverne og steg dem ca. 1 min. på hver side. Fordel tomatsauce og aubergineskiver i et ovnfast fad. Hæld pastasauce og revet ost over. Bag auberginegratinen nederst i ovnen.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 54 %
Print