Belgiske vafler med softice, chokoladesauce og mandelknas

Belgiske vafler er vaskeægte smovse-dessert, som både store og små elsker. Mums!
Bedømmelse (31 vurderinger)

Min bedømmelse:

Belgiske vafler med softice, chokoladesauce og mandelknas

Belgiske vafler er vaskeægte smovse-dessert, som både store og små elsker. Mums!

Antal portioner

Chokoladesauce

Mandelknas

  • 100 g grofthakkede smuttede mandler
  • ¼ tsk havsalt
  • 6 belgiske vafler

Fremgangsmåde:

Softice

Begynd med at gøre softicen klar efter anvisningen på emballagen. I ismaskinen i ca. ½ time eller i fryseren ca. 3½ time.

Chokoladesauce

Bring fløde og sukker i kog under omrøring. Hak chokoladen groft og kom den i fløden. Lad det smelte ved svag varme og under omrøring.

Mandelknas

Rist mandlerne i en tør pande ved jævn varme i ca. 5 min. til de er let gyldne. Lad mandlerne køle af og bland dem med havsalt.

Lun vaflerne efter anvisningen på emballagen. Tag isen ud af fryseren og pisk den bløde ismasse i ca. 3 min. til den er ensartet og cremet. Kom evt. isen i en sprøjtepose med stjernetylle.

Anret de lune vafler på en tallerken sammen med softice, lun chokoladesauce og mandelknas.

Tip

Hvis du har tid og lyst, kan du selv bage de belgiske vafler - eller almindelige vafler.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 16630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,1 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 51 %
Print