Bønne- og mangosalat - af en rest boller i karry

Pift din rest boller i karry op på denne eksotiske måde og det bliver pludselig ikke så kedeligt at spise rester.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bønne- og mangosalat - af en rest boller i karry

Pift din rest boller i karry op på denne eksotiske måde og det bliver pludselig ikke så kedeligt at spise rester.

Antal portioner
  • en rest kødboller
  • en rest karrysauce (ca. 1 dl)
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 2 spsk hakkede saltede peanuts

Pynt

  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g lunt naanbrød
  • sød chilisauce

Fremgangsmåde:

Skær kødbollerne midt over og læg dem i en lille bradepande. Rør karrysauce og chilisauce sammen til en dressing og smag evt. til med salt. Kom ca. ½ tsk af dressingen på hver kødbolle og drys dem med peanuts.

Læg feldsalat, bønner, ris, mangofrugt, ost og løg lagvis i et stort fad. Kom resten af dressingen på salaten. Gratiner kødbollerne midt i ovnen og læg de lune kødboller på toppen af salaten. Drys med peber og server salaten med naanbrød og ekstra chilisauce.

Gratinering

Ca. 3 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 23 %
Print