Broccolisauce til pasta

Nem og lækker hovedret på 30 minutter og med kun fem ingredienser!
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Broccolisauce til pasta

Nem og lækker hovedret på 30 minutter og med kun fem ingredienser!

Antal portioner
  • 150 g bacon i tynde skiver
  • 400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti

Broccolisauce

Fremgangsmåde:

Læg baconskiverne i en kold pande. Steg dem først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved ved jævn varme til de er sprøde. Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir og del den i små stykker.

Kog imens pastaen, i en stor gryde, efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød.

Broccolisauce

Kom broccoli og ostesauce i en tykbundet gryde. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme i ca. 5 min. Rør af og til. Tilsæt koriander og peber og smag til.

Ved serveringen

Lad pastaen dryppe af i en sigte. Anret pasta og broccolisauce lagvis i en stor, varm skål og drys med bacon. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,1 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 17 %
Print