Kyllingespyd med spaghetti og pesto

Grillede kyllingespyd og spaghetti med dejlig hjemmelavet grøn pesto.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kyllingespyd med spaghetti og pesto

Grillede kyllingespyd og spaghetti med dejlig hjemmelavet grøn pesto.

Antal portioner
  • 4 kyllingefileter
  • 2 gule peberfrugter
  • 1 dl ketchup
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 spsk sojasauce
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 bambusspyd - ca. 20 cm lange

Pesto

  • 25 g blade bredbladet persille (ca. 3 dl)
  • ½ dl Cheasy® Revet Mozzarella 13%
  • 1½ spsk pinjekerner eller mandler
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 lille knust hvidløgsfed
  • ½ dl afkølet hønsebouillon
  • 1 spsk olivenolie
  • friskkværnet peber
  • 300 g tørret spaghetti

Tilbehør

  • 525 g blandet grøn salat, fx tomater
  • dampede og afkølede buketter af broccoli
  • finthakket rødløg
  • dryp med friskpresset citronsaft

Fremgangsmåde:

Skær kødet i tern og sæt det på spid skiftevis med peberfrugttern. Rør ketchup sammen med oregano, sojasauce, salt og peber og smør det på spyddene. Læg spyddene i et ovnfast fad og grill dem øverst i ovnen. Vend spyddene efter halvdelen af tiden.

Pesto

Kom persille og ost i en foodprocessor eller blender sammen med pinjekerner, salt, hvidløg, ost og bouillon. Blend i ca. 30 sek. Kom olien i og smag til med peber.

Kog spaghettien efter anvisning på emballagen og vend pestoen i. Server straks sammen med spyd og salat.

Grill

Ca. 9 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,2 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 19 %
Print