Brunch

Brunch er populært! Her med æg og "hjemmelavede" pølser.
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Brunch

Brunch er populært! Her med æg og "hjemmelavede" pølser.

Antal portioner

Brunch-pølser

  • 500 g medisterpølse

Pynt

  • purløg

Tilbehør

  • 360 g ristet rugbrød
  • 6 æg til røræg
  • cornichoner

Fremgangsmåde:

"Brunch-pølser"

Pres halvdelen af farsen ud af medisterpølsen. Steg evt. små frikadeller af den eller frys den.

Sno resten af medisterpølsen til 8-10 små, tynde pølser. Bind evt. et stykke bomuldsgarn imellem hver pølse. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg de små "brunch-pølser" ved jævn varme i ca. 10 min. - vend dem af og til.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 8129 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 45 %
Print