Bruschetta med oliventapenade
30 min

Bruschetta med oliventapenade

Brødene gratineres i ovnen med en blanding af hvid ost og kvark på toppen. Lækre som snack eller tilbehør til suppe.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bruschetta med oliventapenade

Brødene gratineres i ovnen med en blanding af hvid ost og kvark på toppen. Lækre som snack eller tilbehør til suppe.

Opskriften gælder for 10 personer

Fremgangsmåde:

Smuldr osten med en gaffel og bland kvark i. Smag til med salt og peber. Skær ciabattabrødet i 2 cm tykke skiver. Dryp med olivenolie og drys med hvidløg. Rist brødet midt i ovnen - til de er sprøde udenpå og bløde indeni. Smøg dem først med oliventapenade og dernæst osteblandingen. Fordel herpå cherrytomater og porrer i strimler. Bag bruschettaerne midt i ovnen og server straks.

Ristning

Ca. 5 min. ved 225°.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 44 %
Print