Arla nu
Opskrifter
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Lav din egen madplan
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® ØKO
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Bruschetta med stegt aubergine
Bruschetta med stegt aubergine
15 min
•
Kommentarer
En helt enkel og dejlig bruschetta med stegt aubergine, rucola, hytteost og et drys peber.
Sådan gør du
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en stor pande. Steg aubergineskiverne ved høj varme i ca. 2 min.
Vend skiverne, tilsæt resten af smørret og steg videre ved jævn varme i 3-4 min.
Tag brødene af varmen og drys med salt og peber.
Fordel rucolasalat og stegte aubergineskiver på de 4 skiver brød.
Top med hytteost og et drys peber - og server.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3420 kJ / 817 kcal
Næringsindhold pr. 100g
594 kJ / 142 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1,7 g
Protein:
18,7 %
6,5 g
Kulhydrat:
53,6 %
18,8 g
Fedt:
27,7 %
4,4 g
Ingredienser
1
Lille aubergine, skåret i 8-12 skiver á 1 cm (ca. 200 g)
25 g
Smør
¼ tsk
Flagesalt
Friskkværnet peber
2 dl
Rucolasalat
4 skiver
Ristet landbrød
150 g
Hytteost
Andre gode forslag
35 min
Fyldte aubergineruller og bagte stilktomater
(2)
Hvide asparges med brunet smør
(11)
60+ min
Tunfiskemousse
(580)
60+ min
Tarteletter med høns i asparges
(438)
20 min
Bruschetta
(43)
30 min
Cæsarsalat
(82)
Se mere
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise