Ceviche med rejer
60+ min

Ceviche med rejer

Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ceviche med rejer

Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.

12 stk pr. portion

Antal portioner
  • 1 tomat (ca. 100 g)
  • 3 spsk friskpresset limesaft
  • 1 spsk rød chilipeber
  • ½ tsk groft salt
  • 1 spsk strimlede friske korianderblade
  • 275 g afdryppede rejer (ca. 24 stk)

Tilbehør

Pynt

  • friske korianderblade

Fremgangsmåde:

Skrab indmaden ud af tomaten og skær den i små tern. Bland tomatternene med limesaft, chili, salt og korianderblade. Vend rejerne i marinaden og stil dem tildækkede i køleskabet i ca. 1 time.

Anret 12 majschips på et fad. Læg 2 rejer på hver chips og fordel tomat og chili fra marinaden henover. Læg en skefuld cremefraiche på hver chips og drys med stødt koriander. Pynt med korianderblade og server straks.

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 44 %
Print