Champagnekager
60+ min

Champagnekager

Små kager der passer godt til et glas tør vin eller champagne .
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Champagnekager

Små kager der passer godt til et glas tør vin eller champagne .

20 kager pr. portion

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Pisk smør og salt sammen. Pisk ost og mel i ved lav hastighed og saml dejen. Tag dejen ud på bordet og rul det til en stang ca. 25 cm lang og ca. 4 cm i diameter. Drys paprikaen ud på bordet og rul dejen heri så den er dækket med paprika. Rul dejen ind i bagepapir og stil den i køleskabet i mindst 2 timer - eller til dagen efter. Skær dejen ud i ½ cm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Bag champagnekagerne midt i ovnen og lad dem køle af på en bagerist.

Tips

I stedet for paprika kan du rulle dejen i finthakkede valnødder.

Eller for at gøre dem ekstra stærke kan du rulle dejen i chilipulver - rul dem i så stærk chili som du tør!

Bagetid

Ca. 12 min. ved 175°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,6 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 61 %
Print