Bedre madvaner til næste generation

Børn er nysgerrige. På livet. Og på mad!

I Arla synes vi, at vi har et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation.

Derfor er vi også glade for, at op mod 300.000 børn (og voksne) hvert eneste år vælger at deltage i vores forskellige initiativer, så vi sammen sikrer bedre madvaner overalt i Danmark.

Nedenfor har vi samlet lidt information til dig om alle vores aktiviteter. Så kan du blive lidt klogere på dem, og se om der er nogle du kan og har lyst til at deltage i - eller måske hvor du selv har mulighed for at bidrage.

Mulighederne er mange - vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

5 gode råd til børn i køkkenet

I Arla har vi et kæmpe ønske om at få mange flere børn med i køkkenet. Vi har samlet nogle gode råd til dig her. Rådene er udviklet på baggrund af de mange hundrede børn, der har været på Arla Fondens MADlejr – en lejr, hvor man bruger en uge på at lave mad og lære om råvarer sammen med sin 6. eller 7. klasse.

5 gode råd til børn i køkkenet

ArlaFoodMovers_Wide_Loop_760x300px_128c.gif

Arla Food Movers er et undervisningsmateriale for 0. - 9. klasse. Forløbet afvikles i Skolernes Sundhedsuger (uge 39-41), og tager sit udgangspunk i madvaner, bæredygtighed og bevægelse. 

Dette års tema er: Mad og bevægelse i fællesskab.

AFD-Logo.png

Arla Food Designer findes i 3 versioner. 2 af dem henvender sig til landets 6. klasser, mens den sidste version gør det muligt at være Arla Food Designer derhjemme. Forløbet tager udgangspunkt i yoghurtproduktion, og der skal smages, testes og tegnes på livet løs.

MADlejr_300x160px_hvidt.png

MADlejr er Arla Fondens lejrskoleforløb for 6. og 7. klasser med fokus på mad, måltider, sundhed, trivsel og bæredygtighed.
Hvert år er ca. 3000 elever på MADlejr, hvor de oplever glæden ved at lave mad, lærer om vejen fra jord til bord og bliver inspireret til bedre madvaner.

Generation Food Award

Generation Food Award er et initiativ fra Arla. Vi hylder de aktører, der i årets løb har gjort noget særligt for at skabe bedre madvaner til næste generation. Samtidig rejser vi penge til Arla Fondens MADlejr.

350x200-Arla-Food-Fest-logo-Neg.png

Arla Food Fest er en årlig madfestival for børn og unge, hvor smagsløg udfordres igennem involverende værksteder og workshops.