Bedre madvaner

Børn er nysgerrige. På livet. Og på mad!

Børn er nysgerrige. På livet. Og på mad!

I Arla synes vi, at vi har et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation.

Derfor er vi også glade for, at ca. 230.000 børn (og voksne) hvert eneste år vælger at deltage i vores forskellige initiativer, så vi sammen sikrer bedre madvaner overalt i Danmark.

Nedenfor har vi samlet lidt information til dig om alle vores aktiviteter. Så kan du blive lidt klogere på dem, og se om der er nogle du kan og har lyst til at deltage i - eller måske hvor du selv har mulighed for at bidrage.

Mulighederne er mange - vi glæder os til at byde dig velkommen.

Bedre Madvaner | Arla

Madlavning for hele familien

I Arla er vi vilde med at lave mad sammen. Det kan være både sjovt og hyggeligt, og så giver det bedre madvaner for hele familien. Arla Madløjer er inspirerende opskrifter og tips til, hvordan man kan få børnene med i køkkenet og lave nem og lækker mad, som alle kan lide.

Bedre madvaner | Arla Madløjer

Følg os på Instagram og få endnu mere madinspiration

Arla Bedre Madvaner Instagram

Arla Food Movers

Arla Food Movers er et tværfagligt og fleksibelt undervisningsmateriale, som er niveaudelt til indskolingen, mellemtrin og udskolingen.

I samarbejde med lærere og fagfolk udarbejder vi hvert år nyt undervsiningsmateriale, der fokuserer på kritisk tænkning, vaner og klassens fællesskab.

Læs om Arla Food Movers og se vores videoer

Events

I løbet af året afholder Arla mange forskellige events. Det gør vi, fordi vi ønsker at skabe bedre og mere bæredygtige madvaner hos den næste generation. Tjek alle arrangementerne ud og se om der er noget, du har lyst til at deltage i ved at trykke nedenfor.

Events

Aktiviteter for skoler

Arla har udviklet en række undervisningsaktiviteter, der henvender sig til elever i skolen. Fælles for disse aktiviteter er, at de alle sammen - på den ene eller anden måde - handler om mad. I Arla ønsker vi nemlig, at skabe bedre og mere bæredygtige madvaner hos den næste generation. 

Aktiviteter for skoler

Det gør vi…​

230.000 børn (og voksne) deltager hvert år i vores aktiviteter, der øger kendskab og kompetencerne inden for mad, måltider og råvarenes oprindelse.
230.000 børn (og voksne) deltager hvert år i vores aktiviteter, der øger kendskab og kompetencerne inden for mad, måltider og råvarenes oprindelse.
*Gns. siden 2015