SKRIDT FOR SKRIDT MOD EN BÆREDYGTIG FREMTID

Bedre madvaner

Børn er nysgerrige. På livet. Og på mad!

Børn er nysgerrige. På livet. Og på mad!

I Arla synes vi, at vi har et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation.

Derfor er vi også glade for, at op mod 300.000 børn (og voksne) hvert eneste år vælger at deltage i vores forskellige initiativer, så vi sammen sikrer bedre madvaner overalt i Danmark.

Nedenfor har vi samlet lidt information til dig om alle vores aktiviteter. Så kan du blive lidt klogere på dem, og se om der er nogle du kan og har lyst til at deltage i - eller måske hvor du selv har mulighed for at bidrage.

Mulighederne er mange - vi glæder os til at byde dig velkommen.

Bedre Madvaner | Arla
ARLA® MADLØJER

Madlavning i børnehøjde

Arlas Britta Surland inviterer hele familien med på inspirerende og sjove madløjer og viser, hvordan mad og madlavning med børn kan blive til oplevelser, der kan strække sig over hele dagen. Vi hjælper på vej med how-to-videoer og opskrifter, så både store og små kokke kan være med i køkkenet.

Bedre madvaner | Arla Madløjer

Følg os på Instagram og få endnu mere madinspiration

Arla Bedre Madvaner Instagram

Arla Food Movers

Arla Food Movers er et tværfagligt og fleksibelt undervisningsmateriale, som er niveaudelt til indskolingen, mellemtrin og udskolingen.

I samarbejde med lærere og fagfolk har vi udarbejdet et materiale til forløbet i 2022, der fokuserer på kritisk tænkning, vaner og klassens fællesskab

Læs om Arla Food Movers og se vores videoer

Events

I løbet af året afholder Arla mange forskellige events. Det gør vi, fordi vi ønsker at skabe bedre og mere bæredygtige madvaner hos den næste generation. Tjek alle arrangementerne ud og se om der er noget, du har lyst til at deltage i ved at trykke nedenfor.

Aktiviteter for skoler

Arla har udviklet en række undervisningsaktiviteter, der henvender sig til elever i skolen. Fælles for disse aktiviteter er, at de alle sammen - på den ene eller anden måde - handler om mad. I Arla ønsker vi nemlig, at skabe bedre og mere bæredygtige madvaner hos den næste generation. 

Aktiviteter for skoler

Det gør vi…​

230.000 børn (og voksne) deltager hvert år i vores aktiviteter, der øger kendskab og kompetencerne inden for mad, måltider og råvarenes oprindelse.
230.000 børn (og voksne) deltager hvert år i vores aktiviteter, der øger kendskab og kompetencerne inden for mad, måltider og råvarenes oprindelse.
30% mindre CO2e i 2030­
CO2e Neutral i 2050
Arla bidrager til realisering af FNs verdensmål

Arla bidrager til realisering af FNs verdensmål

*Gns. siden 2015