Chokoladesauce

Dejlig chokoladesauce serveret med vaniljeis og frisk frugt. En dessert der gør alle glade!
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chokoladesauce

Dejlig chokoladesauce serveret med vaniljeis og frisk frugt. En dessert der gør alle glade!

8 personer pr. portion

Antal portioner

Hertil

  • 1 liter vaniljeflødeis
  • 500 g friske jordbær og bananer

Fremgangsmåde:

Knæk chokoladen i mindre stykker. Kom vaniljesauce og chokoladestykker i en lille tykbundet gryde. Kog blandingen ved jævn varme og under omrøring i ca. 10 min., til chokoladesaucen er blevet tyk. Server med is og frisk frugt.

Tip

Saucen kan også tilberedes med mælkechokolade. Ønsker du en tyndere chokoladesauce, kan du tilsætte vand eller mere vaniljesauce.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 59 %
Print