Chokoladetrøffel med ristede frø

Der er masser af lækkert konfekt i butikkerne, men når du laver konfekten selv, er det ren kreativ hygge for hele familien.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chokoladetrøffel med ristede frø

Der er masser af lækkert konfekt i butikkerne, men når du laver konfekten selv, er det ren kreativ hygge for hele familien.

32 stk. pr. portion

Antal portioner
  • 1 dl græskarkerner
  • ¼ tsk havsalt, fx maldon

Fremgangsmåde:

Kom fløde og smør i en tykbundet gryde og bring det i kog. Tag gryden af varmen og tilsæt chokoladen. Rør indtil chokoladen er smeltet og tilsæt kvarken. Hæld chokoladeblandingen i en lille form beklædt med film (ca. 10 x 17 cm).

Rist græskarkernerne i en tør pande ved kraftig varme i ca. 3 min. Tilsæt saltet og drys kernerne over chokoladeblandingen. Stil konfekten tildækket i køleskabet i mindst 4 timer.

Ved serveringen

Tag Chokoladetrøflen ud af formen og skær den i ca. 32 mindre stykker.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11920 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 63 %
Print