Coleslaw og fiskefrikadeller

Coleslaw med skyr og fiskefrikadeller er et sikkert hit hos hele familien. God til både frokost og aften.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Coleslaw og fiskefrikadeller

Coleslaw med skyr og fiskefrikadeller er et sikkert hit hos hele familien. God til både frokost og aften.

Antal portioner

Coleslaw

  • 2½ dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
  • 2 spsk friskpresset appelsinsaft eller -juice
  • 1 tsk dijon-honningsennep
  • ¾ tsk sukker
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 groftrevne gulerødder
  • 250 g fintsnittet hvidkål

Fiskefrikadeller - 16 stk.

  • ½ kg torskefilet uden skind
  • ½ tsk groft salt
  • 2 spsk fintrevet zittauerløg
  • 85 g kartoffelmel (ca. 1¼ dl)
  • 2 æg
  • ½ dl mælk
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • 2 spsk rapsolie

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød
  • 100 g skyllede blade af hjertesalat

Fremgangsmåde:

Coleslaw

Vend skyr, appelsinsaft, sennep, sukker, salt og peber sammen i en skål. Bland gulerødder og hvidkål godt sammen med skyren. Stil coleslawen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Fiskefrikadeller

Hak torskefileterne groft med en kniv. Rør torskekødet godt med salt og derefter med løg, kartoffelmel, æg, mælk og peber. Stil torskefarsen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smelt smør og 1 spsk olie i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Form halvdelen af fiskefarsen med en ske til 8 fiskefrikadeller og steg dem ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Kom endnu 1 spsk olie i panden og gentag med resten af fiskefarsen.

Server de varme fiskefrikadeller med coleslaw, ristet rugbrød og salatblade.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,4 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 20 %
Print