Dessertpizza med friske figner og rosmarin
30 min

Dessertpizza med friske figner og rosmarin

Sød/salt pizza toppet med friske figner, krydret med ost og rosmarin, og overhældt med flydende honning. Perfekt til tapas eller i stedet for det klassiske ostebord.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Dessertpizza med friske figner og rosmarin

Sød/salt pizza toppet med friske figner, krydret med ost og rosmarin, og overhældt med flydende honning. Perfekt til tapas eller i stedet for det klassiske ostebord.

Antal portioner
  • 2 friske figner (ca. 100 g)
  • 2 spsk flydende honning

Fremgangsmåde:

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Læg pizzabunden på et stykke bagepapir. Fordel kvark på bunden og drys med ost, valnødder, rosmarin og salt. Flyt bagepapir med pizzaen over på den varme plade, og bag pizzaen midt i ovnen til den er gylden og sprød.

Skær hver figen i 4-6 både og fordel dem på den varme pizza. Dryp honning over og server straks.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 250° - traditionel ovn.

Tip

I stedet for kvark kan du bruge cremefraiche.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 37 %
Print