Engelsk tebrød

Tebrødet skæres i skiver og spises som det er eller det kan smøres med smør.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Engelsk tebrød

Tebrødet skæres i skiver og spises som det er eller det kan smøres med smør.

2 stk. pr. person

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Læg rosinerne i blød i te natten over. Pisk rørsukker med æg - til det er lyst og skummende. Tilsæt yoghurt. Bland bagepulveret i melet og vend det i dejen (evt. drysset gennem en sigte). Tilsæt rosinerne med al væsken. Hæld dejen i en smurt sandkageform og bag tebrødet midt i ovnene.

Tebrødet skæres i skiver og spises som det er eller det kan smøres med smør.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 85 %
  • Fedt: 8 %
Print