Fiskeburger med let remoulade
45 min

Fiskeburger med let remoulade

Hjemmelavet burger er altid et hit. Prøv denne opskrift med fiskebøffer og remoulade.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskeburger med let remoulade

Hjemmelavet burger er altid et hit. Prøv denne opskrift med fiskebøffer og remoulade.

Antal portioner

Remoulade

Fiskebøffer

  • 1 kg lyssejfileter eller torsk - hakket groft
  • 1 lille finthakket zittauerløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Tilbehør

  • 8 små ristede grove sandwichboller
  • 1 liter groftrevet salat
  • 300 g tomater i skiver
  • 150 g agurk i skiver
  • 150 g groftrevet gulerødder

Fremgangsmåde:

Remoulade

Rør kvark og piccalilly sammen med salt og peber. Smag til.

Fiskebøffer

Rør fiskekødet sammen med løg, salt og peber og form det til 8 flade bøffer. Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Brun bøfferne ca. 2 min. på hver side og steg dem færdige ved jævn varme i ca. 4 min. - vend af og til.

Rist sandwichbollerne på en brødrister. Flæk dem og smør begge sider med den lette remoulade. Læg bollerne sammen om fiskebøf, tomat, agurk og gulerod. Server straks.

Tips

Du kan også servere delene hver for sig og lade gæsterne samle deres egen burger.

Du kan evt. bede fiskehandleren om at hakke fisken for dig.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,7 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 26 %
Print