Forårswok med rabarber

Frisk ret med sursød og cremet sauce.
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Forårswok med rabarber

Frisk ret med sursød og cremet sauce.

Antal portioner

Pynt

  • 25 g hakkede saltede mandler

Tilbehør

  • 150 g perlebyg - koges

Fremgangsmåde:

Drys rababerne med sukker og lad dem trække i mindst 10 min. Lad en wok blive godt varm og lad fedtstoffet blive varmt. Svits kyllingekødet i ca. 3 min. Tilsæt spidskål og rabarber og svits i yderliger ca. 1 min. Tilsæt mornaysaucen og varm retten godt igennem. Smag til og server med perlebyg og drys af mandler.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 27 %
Print