Frisk melonsalat med hyldeblomst og softice
60+ min

Frisk melonsalat med hyldeblomst og softice

Eksotisk og sød dessert med frisk frugt og is. En klassisk kombination de fleste elsker.
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Frisk melonsalat med hyldeblomst og softice

Eksotisk og sød dessert med frisk frugt og is. En klassisk kombination de fleste elsker.

Antal portioner

Melonsalat

  • 1 kantalupmelon i kugler eller tern
  • 1 galiamelon i kugler eller tern
  • 3 spsk koncentreret hyldeblomstsaft
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk fintstrimlede friske basilikumblade

Pynt:

  • friske basilikumblade

Fremgangsmåde:

Softice

Begynd med at gøre softicen klar efter anvisningen på emballagen. I ismaskine i ca. ½ time eller i fryseren ca. 3½ time.

Melonsalat

Kom melonkuglerne i en skål og vend hyldeblomstsaft, citronsaft og basilikum sammen med frugten. Stil melonsalaten tildækket i køleskabet til serveringen.

Anret melonsalaten i små skåle. Tag softicen ud af fryseren og pisk den bløde iscreme i ca. 3 min. til den er ensartet og cremet. Fordel softicen på frugten og pynt med basilikumblade.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,5 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 25 %
Print