Get-hot-in-the-cold-sticks med krydderurtedressing

Krydrede frikadeller med bl.a. mynteblade, frisk ingefær og forårsløg med skøn dressing til
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Get-hot-in-the-cold-sticks med krydderurtedressing

Krydrede frikadeller med bl.a. mynteblade, frisk ingefær og forårsløg med skøn dressing til

ca. 24 stk.

Opskriften gælder for 12 personer

  • 800 g hakket svinekød
  • 2 tsk fint salt
  • 3 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 4 spsk finthakkede friske korianderblade
  • 1 tsk finthakket rød chilipeber
  • 2 spsk finthakket frisk ingefær
  • reven skal af 1 citroner
  • 2 finthakkede forårsløg
  • ¾ dl mælk
  • 2 æg
  • 4½ spsk hvedemel
  • 24 træspyd

Krydderurtedressing

Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienser til farsen. Form aflange "frikadeller" og steg dem på en grillpande til de er gennemstegte. Vend dem undervejs, så de bliver grillet på alle sider. Stik hver “frikadelle“ på et grillspyd og server straks med den hjemmerørte krydderurtedressing.

Krydderurtedressing

Rør imens alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,4 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 11 %
  • Fedt: 54 %
Print