Grønkålsrisotto

Risottoen er en fryd for øjet - og så er grønkål jo supersundt!
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grønkålsrisotto

Risottoen er en fryd for øjet - og så er grønkål jo supersundt!

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Kog risene i bouillonen i ca. 50 min. - eller til de er møre. Skær den friske grønkål i små stykker og porrerne i ringe. Svits grøntsagerne i smør i ca. 2 min. i en stor pande og kom fløden i. Krydr med salt og lad simre i ca. 10 min. Bland grøntsager og ost med de kogte ris.

Drys nødderne over retten og server sammen med salat og brød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,6 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 50 %
Print