Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan lave din egen balsamico glaze. Kom 1 dl mørk balsamicoeddike i en lille gryde. Bring eddiken i kog og kog den ved jævn til kraftig varme i 4-5 min. til der er ca. 2 spsk sirupsagtig balsamico glaze tilbage.
4834 kJ / 1155 kcal
573 kJ / 137 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 19,5 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 51,8 % | 17,5 g |
Fedt: | 28,7 % | 4,4 g |
Her er inspiration til en anden rugbrødssandwich.
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
1 dl
Skyr naturel
|
|
---|---|
¾ spsk
Dijonsennep
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 skiver
Ristet groft rugbrød (ca. 240 g)
|
|
---|---|
2 skiver
Parmaskinke (ca. 25 g)
|
|
2 skiver
Havarti ost
|
2
Æg
|
---|
50 g
Babyspinatblade
|
|
---|---|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
1½ spsk
Balsamico glaze
|
|
½ tsk
Flagesalt
|
|
Groftkværnet peber
|