Du kan bruge oksemørbrad i stedet for oksefilet - steg oksemørbraden ca. 11 min. på hver side. Jævn evt. saucen med saucejævner.
16760 kJ / 4006 kcal
460 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 28 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 27,4 % | 7,4 g |
Fedt: | 44,6 % | 5,6 g |
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.
25 g
Smør
|
|
---|---|
1 kg
Oksefilet
|
|
1½ dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ tsk
Tørret salvie
|
1 dl
Små kviste af persille
|
|
---|---|
1 dl
Klippet frisk karse
|
|
3 dl
Creme fraiche 38%
|
|
Friskkværnet peber
|
600 g
Broccoli
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1½ kg
Kartofler
|
---|