Hvidløgsfisk bagt i pakker
45 min

Hvidløgsfisk bagt i pakker

En virkelig fin og delikat måde at tilberede sine torskefileter.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hvidløgsfisk bagt i pakker

En virkelig fin og delikat måde at tilberede sine torskefileter.

Antal portioner
  • 25 g smør - smeltet
  • 600 g torskefilet uden skind
  • 2 zittauerløg i skiver
  • 3 små hakkede hvidløgsfed
  • 3 spsk grofthakkede friske rosmarinblade
  • 3 spsk friske timianblade
  • 1 tsk groft salt
  • ¼ tsk citronpeber

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Tag 4 store stykker bagepapir og pensl dem med smør. Del fisken i 4 portioner og læg dem på bagepapiret. Fordel på hvert fiskestykke løg, hvidløg, krydderurter, salt og peber. Fold pakkerne sammen og bag dem på en plade midt i ovnen. Åbn forsigtigt en pakke for at sikre dig, at fisken er hvid og fast i kødet.

Server de varme fiskepakker med kartofler, grøntsager, fraiche og evt. flere krydderurter.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,4 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 21 %
Print

Vin match

Sangiovese, tempranillo Chianti, Italien

Kølig rødvin (ca 10-12 grader) vil være det bedste valg pga den friske rosmarin, fx en rioja "joven" eller en chianti (ikke riserva og så ung som muligt) Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges