Bygotto med hytteost
45 min

Bygotto med hytteost

En anderledes risotto, hvor vi har erstattet risen med byg og tilsat hytteost. Den skal prøves!
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bygotto med hytteost

En anderledes risotto, hvor vi har erstattet risen med byg og tilsat hytteost. Den skal prøves!

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 4 finthakkede skalotteløg
  • 1 lille knust hvidløgsfed
  • 240 g perlebyg (ca. 3 dl)
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • 1 grøn squash i små tern
  • 325 g optøede frosne ekstrafine ærter
  • 450 g Karolines Køkken® Hytteost 4,5%
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl grofthakket bredbladet persille

Pynt

  • bredbladet persille
  • limefrugter i både

Hertil

  • 500 g stegt fisk, fx torskehalefileter med skind

Fremgangsmåde:

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt perlebyg og svits dem i ca. 2 min. - eller til de er blanke. Tilsæt grønsagsbouillon og kog perlebyggen ved svag varme og under låg i ca. 20 min. - rør af og til. Tilsæt squash, ærter, hytteost, salt og peber og vend godt rundt. Varm retten igennem og vend persille i lige inden serveringen. Server med stegt torsk til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 24 %
Print