Hytteostlasagne

En vegetarlasagne fuld af smag med cremet hytteost - og så er den oveni købet nem at lave!
Bedømmelse (18 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hytteostlasagne

En vegetarlasagne fuld af smag med cremet hytteost - og så er den oveni købet nem at lave!

Antal portioner

Tilbehør

  • 75 g blandede babysalatblade
  • 75 g dampede grønne bønner
  • 25 g soltørrede tomater i mindre stykker

Fremgangsmåde:

Bland tomatsuppen med gulerødder, porre, hytteost, chilipulver, basilikum, oregano og salt i en skål. Læg lagvis tomatsauce og lasagneplader i et smurt, ovnfast fad (ca. 15 x 20 cm). Afslut med tomatsauce og bag lasagnen midt i ovnen. Drys ost på lasagnen efter ca. halvdelen af bagetiden. Lad hytteostlasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bland salat, bønner og soltørrede tomater og server til.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 175°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,3 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 29 %
Print