Is med varm chokoladesauce

Dejlig nem og lækker isdessert med syltet pære, makron, hasselnød - og selvfølgelig hjemmelavet chokoladesauce. Mums!
Fryseegnet
Bedømmelse (15 vurderinger)

Min bedømmelse:

Is med varm chokoladesauce

Dejlig nem og lækker isdessert med syltet pære, makron, hasselnød - og selvfølgelig hjemmelavet chokoladesauce. Mums!

Antal portioner

Chokoladesauce

  • ½ liter vaniljeflødeis
  • 5 knuste makroner
  • 4 spsk finthakkede hasselnøddekerner
  • 8 syltede minipærer med stilk fra en dåse på

Fremgangsmåde:

Chokoladesauce

Bring fløden i kog i en tykbundet gryde og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Tag gryden af varmen og kom chokoladen i. Rør til chokoladen er smeltet. Varm atter chokoladesaucen op ved jævn varme og under omrøring.

Skær isen i 4 tykke skiver og hver skive i to trekanter. Bland makroner og nødder i en dyb tallerken. Vend halvdelen af is-trekanterne i makronblandingen.

Ved serveringen

Anret chokoladesauce, is og pærer på portionstallerkener og server resten af den varme chokoladesauce til.

Tips

Chokoladesaucen kan fryses.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 50 %
Print