Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.
Cremefraiche 38% kan piskes til skum ligesom piskefløde. Hvis du anvender en mere mager cremefraiche, fx 18%, skal denne vendes forsigtigt i flødeskummet til sidst. Cremefraiche 18% kan ikke piskes.
Du kan evt. give jordbærlagkagen mere jordbærsmag og let svampede bunde ved at mose 200 g jordbær ekstra og fordele dem på bundene. Lav gerne jordbærlagkagen i god tid før servering og lad bundene trække smag af creme og moste jordbær.
14860 kJ / 3552 kcal
897 kJ / 214 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 5,9 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 41,7 % | 22 g |
Fedt: | 52,4 % | 12,7 g |
Denne jordbærkage smager også helt fantastisk, hvis du har flere jordbær du skal have brugt.