Du kan bruge en anden krydderurt til pestoen end persille - så får du den smag, du foretrækker. Du kan også skifte pestoen ud med en færdiglavet pesto - eller prøv med revet ost og chili.
At kartoffelrouladen kan serveres som tilbehør til chateaubriand med ristede karl johan-svampe eller brune portobello-svampe (bella gomba). Portobello-svampe er oplagte at bruge om vinteren, hvor det er svært at få fat i karl johan-svampe. De er store, så en halv er nok pr. person.
9519 kJ / 2275 kcal
554 kJ / 132 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 7,2 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 41 % | 13,4 g |
Fedt: | 51,8 % | 7,8 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
4
Bagekartofler (ca. 900 g)
|
|
---|---|
2
Æg
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 store håndfulde bredbladet persille
|
|
---|---|
2
Små fed hvidløg
|
|
½ dl
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2
Bagekartofler (ca. 450 g)
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
½ dl
Mælk
|
|
½ tsk
Groft salt
|