Kartoffelsalat med peberrod
1 timer

Kartoffelsalat med peberrod

Spændende cremet kartoffelsalat med sojabønner - godt tilbehør til røget laks, makrel eller røget kød.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelsalat med peberrod

Spændende cremet kartoffelsalat med sojabønner - godt tilbehør til røget laks, makrel eller røget kød.

Antal portioner
  • ¾ kg skrabede små nye kartofler
  • 200 g optøede edamamebønner (sojabønne)
  • 2 salatløg i tynde skiver
  • 3 dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
  • 2 spsk fintrevet peberrod
  • ½ dl finthakket bredbladet persille
  • ½ dl mælk
  • 1 tsk groft salt

Hertil

  • 2 røgede makreller eller anden røget fisk

Fremgangsmåde:

Kog kartoflerne og lad dem køle let af. Skær dem i mindre stykker.

Vend kartofler og bønner sammen med løg, det syrnede produkt, peberrod, persille, mælk og salt. Smag til og server kartoffelsalaten til fx røget fisk.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,5 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 42 %
Print