Lun græsk kartoffelsalat

De lune kartofler gør den græske salat mere fyldig og mættende.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lun græsk kartoffelsalat

De lune kartofler gør den græske salat mere fyldig og mættende.

Antal portioner
  • 750 g små nye kartofler
  • 1 zittauerløg
  • 100 g Karolines Køkken® Salatost i blok
  • 2 spsk olie - fx rapsolie
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ½ dl sorte oliven
  • ½ dl grofthakket kruspersille

Fremgangsmåde:

Vask kartoflerne og kog dem møre. Pil løget og skær det i skiver. Bræk osten i mindre stykker. Lad kartoflerne dampe af og del dem. Bland kartoflerne med olie, salt, citronskal og -saft. Bland løg, ost, oliven og persille i. Server kartoffelsalaten lun.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,6 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 43 %
Print