8260 kJ / 1974 kcal
244 kJ / 58 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 17,3 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 54,3 % | 7,8 g |
Fedt: | 28,4 % | 1,9 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
1 kg
Skrubbede nye kartofler - evt. i halve og kvarte
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
50 g
Fintrevet hård ost, fx parmigiano reggiano
|
|
1½ dl
Basilikumblade
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Cocktailtomater i halve
|
|
300 g
Dampede grønne bønner i mindre bidder
|
|
100 g
Oliven
|
|
½ tsk
Havsalt
|
|
Friskkværnet peber
|
240 g
Rugbrød - evt. ristet
|
---|