Kold og hot suppe med frugt, agurk og mynte

Vi har eksperimenteret lidt med at servere den stærke Thaisuppe som kold og med en stor mængde sød frugt.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kold og hot suppe med frugt, agurk og mynte

Vi har eksperimenteret lidt med at servere den stærke Thaisuppe som kold og med en stor mængde sød frugt.

Antal portioner
  • 1 dåse ananas (ca. 560 g)
  • 150 g stenfri, grønne vindruer
  • 200 g meloner i mindre stykker, fx cantaloup
  • 200 g agurk i tern
  • ½ dl grofthakkede friske mynteblade

Tilbehør

  • knækbrød

Fremgangsmåde:

Sørg for at alle ingredienserne er kolde.

Del ananas i frugt og saft. Skær frugten i mindre stykker og vend dem sammen med druer i halve, melon, agurk og mynte. Stil det tildækket i en skål indtil serveringen.

Blend suppe, isterninger og ananassaft til isen er knust. Hæld den kolde suppe over frugten og server med lidt sprødt til.

Tips

Du kan vælge en sød eller salt version af knækbrød.

Du kan også servere suppen som en lille forret med fx rejer og fintsnittet salat og brød til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,9 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 26 %
Print