Krebsebidder

Server de flotte krebsebidder som en eksklusiv snack eller let forret.
Bedømmelse (55 vurderinger)

Min bedømmelse:

Krebsebidder

Server de flotte krebsebidder som en eksklusiv snack eller let forret.

Antal portioner

Pynt

  • ½ avocado
  • dildkviste

Fremgangsmåde:

Skær krebsehalerne i mindre stykker. Bland krebsehaler, skyr, cremefraiche, sennep, dild, purløg, salt og peber sammen. Smag til. Stil blandingen tildækket i køleskabet. Skær brødet i 8 store eller 16 små, runde stykker. Rist brødet. Læg krebseblandingen på brødene. Pynt med avocado og dild.

Tip

I stedet for runde stykker brød, kan du skære tynde skiver af et lækkert flutes.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 25 %
Print

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Til denne lækre forret vil et festligt vinvalg være en crémant de bourgogne "brut". Alternativt en god chablis, gerne 1. cru. Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til laks