Koteletter med mangosauce
30 min

Koteletter med mangosauce

En ret der minder lidt om koteletter i fad, bare meget hurtigere, da den ikke har været i ovnen.
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Koteletter med mangosauce

En ret der minder lidt om koteletter i fad, bare meget hurtigere, da den ikke har været i ovnen.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 4 svinekoteletter (ca. 125 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 rødløg i både

Tilbehør

  • 240 g brune ris, parboiled - koges

Fremgangsmåde:

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem ca. 4 min. - vend af og til. Tag koteletterne op, drys med salt og peber og hold dem varme i et fad.

Steg løgene i panden ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt mælkesauce, mangochutney og de øvrige ingredienser og bring saucen i kog under omrøring. Smag til.

Hæld mangosaucen hen over koteletterne i fadet og server dem sammen med nykogte ris.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %
Print