Krydret tunsalat
1 timer

Krydret tunsalat

En lækker, cremet tunsalat, som også egner sig godt som fyld i en sandwich.
Bedømmelse (17 vurderinger)

Min bedømmelse:

Krydret tunsalat

En lækker, cremet tunsalat, som også egner sig godt som fyld i en sandwich.

Antal portioner
  • 1 dåse tun i vand
  • 2 hårdkogte æg
  • 1 hakket zittauerløg
  • 2 små knuste fed hvidløgsfed
  • ½ dl hakkede friske basilikumblade
  • 2½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1½ dl Karolines Køkken® Kvark 0,3%
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 dl icebergsalat revet i grove stykker
  • 4 cherrytomater i kvarte
  • 2 syltede agurker i strimler
  • 100 g landbrød i meget tynde skiver

Pynt

  • groftkværnet peber

Fremgangsmåde:

Hæld vandet fra tunen. Pil de let afkølede æg og hak dem. Vend de hakkede æg med tun, løg og de øvrige ingredienser. Stil tunsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Læg en bund af icebergsalat på et fad. Fordel 10 "æg" af tunsalaten - form "æggene" med 2 spiseskeer dyppet i vand. Pynt med cherrytomater og de syltede agurker. Rist de tynde skiver landbrød til de er sprøde - vend dem af og til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 20 %
Print