Kyllingeburger med ost
45 min

Kyllingeburger med ost

God hjemmelavet burger med ost og stegt kyllingefilet. Server med grøntsagsstave.
Bedømmelse (33 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kyllingeburger med ost

God hjemmelavet burger med ost og stegt kyllingefilet. Server med grøntsagsstave.

Antal portioner
  • 4 kyllingefileter (ca. 500 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk edelsüsspaprika eller stødt sød chili
  • 1 spsk olivenolie
  • 150 g bacon i tynde skiver
  • 4 ciabattaboller
  • 4 skiver Cheasy® M 13% (20+) skiveost
  • 4 spsk tomatketchup
  • 2 tomater i skiver (ca. 100 g)
  • 1 rødløg i ringe (ca. 75 g)
  • 8 blade icebergsalat
  • 300 g grøntsagsstave, fx gulerødder og
  • agurker

Fremgangsmåde:

Flæk kyllingefileterne til flade bøffer. Drys med salt, peber og paprika. Steg dem i olie på en pande ved jævn varme - ca. 5 min. i alt - eller grill dem. Steg eller grill baconen - læg den på fedtsugende papir. Varm bollerne og flæk dem. Læg kyllingefileter, bacon og ost på de underste halve boller og gratiner dem øverst i ovnen - til osten smelter.

Smør imens overne med ketchup. Læg burgerbollerne sammen om tomater, løg og salatblade. Server kyllingeburgerne mens osten er lun, sammen med grøntsagsstavene.

Tips

Man kan også servere frisk eller syltet agurk og majs til burgerne.

Gratinering

Ca. 5 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,4 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 22 %
Print