Laks og torskepande

Nem og velsmagende fiskeret med masser af smag. God som hurtig hverdagsret.
Bedømmelse (31 vurderinger)

Min bedømmelse:

Laks og torskepande

Nem og velsmagende fiskeret med masser af smag. God som hurtig hverdagsret.

Antal portioner
  • 250 g laksefilet uden skind
  • 250 g torskefilet uden skind
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • 1 dl tør vermouth, fx noilly prat
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 5 forårsløg i tynde ringe
  • 1 tsk lys saucejævner
  • 1 spsk finthakkede friske dildkviste

Tilbehør

  • 1 kg kartofler eller 320 g løse ris, fx basmatiris - koges
  • 500 g dampede grøntsager, fx broccoli i små buketter

Fremgangsmåde:

Skær laks og torsk i mundrette bidder. Bring fløde og vermouth i kog i en pande og tilsæt fiskestykker, salt og peber. Kog retten ved svag varme i ca. 2 min., kom forårsløg i og vend forsigtigt rundt. Tag panden af varmen, drys saucejævner i under omrøring og kog laksepanden ved svag varme i ca. 1 min. Tilsæt dild og smag til.

Tip

Vermouth kan erstattes af fiskebouillon.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,7 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 23 %
Print