Lakseruller
Bedømmelse (4)

Min bedømmelse:

Fryseegnet

Tilberedningstid: 60+ min

Lakseruller

Velsmagende mundbidder til drinken eller som forret.

Opskriften gælder for 10 personer

3 stk. pr. person

  • 300 g gravad laks i store tynde skiver
  • 100 g Karolines Køkken® Kvark 1%
  • 1 spsk sennep
  • 2 spsk hakket dild
  • 2 spsk hakket purløg
  • 250 g flutes - skåret i skiver og ristet

Læg lakseskiverne, så de overlapper hinanden, på plastfolie til en firkant - ca. 25 x 25 cm. Rør kvark, sennep, dild og purløg sammen. Fordel det på laksen. Rul laksen sammen og svøb plastfolien om lakserullen. Lad rullen ligge i fryseren i mindst 4 timer. Tag den op ca. ½ time før servering. Skær lakserullen i tynde skiver med en skarp kniv. Læg dem på de ristede flutesskiver eller læg dem på asietter og server brød til.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,1 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 28 %
  • Alkohol: 0 %