Løg- og porrepostej med stegte rødbeder
1 timer

Løg- og porrepostej med stegte rødbeder

Hytteost, løg og porrer komponeret sammen i en dejlig grøntsagspostej. Hertil sprøde, stegte rødbeder.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Løg- og porrepostej med stegte rødbeder

Hytteost, løg og porrer komponeret sammen i en dejlig grøntsagspostej. Hertil sprøde, stegte rødbeder.

Antal portioner

Stegte rødbeder

  • 25 g smør
  • 3 rødbeder i tynde stave
  • ½ dl mørk balsamicoeddike
  • ½ dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g svesker i tynde strimler
  • 2 dl blade af bredbladet persille

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød

Fremgangsmåde:

Vend hytteost og de øvrige ingredienser sammen. Hæld blandingen i en bradepande (ca. 21 x 30 cm), glat overfladen og bag postejen midt i ovnen. Dæk evt. med bagepapir de sidste 10 min. af bagetiden.

Stegte rødbeder

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg rødbederne ved jævn varme og under omrøring i ca. 7 min. Tilsæt eddike, vand, salt og peber og skru op til kraftig varme. Damp rødbederne i ca. 5 min. eller til væden lige er fordampet. Vend svesker og persille (gem lidt til pynt) sammen med rødbederne og smag til.

Server de stegte rødbeder sammen med løg- og porrepostejen og ristet rugbrød.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 26 %
Print