Lune kyllingewraps

Wraps med fyld af krydrede ris og kylling - også gode at have med i madpakken.
Bedømmelse (45 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lune kyllingewraps

Wraps med fyld af krydrede ris og kylling - også gode at have med i madpakken.

Antal portioner
  • 350 g grillet kylling
  • 1 finthakket zittauerløg
  • ½ dl sød sojasauce
  • 100 g jasminris (ca. 1¼ dl)
  • 2 dl vand
  • ¼ tsk groft salt
  • 4 tortillas - usødede majs- eller hvedepandekager, ca. 20 cm i diameter, fx fuldkorn
  • 1½ spsk dijon-honningsennep
  • 100 g hjertesalat i strimler

Fremgangsmåde:

Del kyllingen i mindre stykker og mariner dem sammen med løg og soja ved stuetemperatur i ca. ½ time.

Bland fraiche paprika og chilipulver og stil det tildækket i køleskabet indtil servering.

Skyl risene godt og kom dem i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog risene ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad risene trække, stadig under låg, i ca. 12 min. Vend kyllingeblandingen heri og varmt det evt. under omrøring i ca. 1 min.

Varm de 4 tortillas på en plade med bagepapir. Smør dem med et tyndt lag honningsennep, fordel kyllingefyldet herpå, salat og dressing. Rul dem stramt sammen - brug evt. et stykke bagepapir til at holde dem sammen.

Tip

Brug dem evt. også som madpakke.

Hvis du vil bruge dem til et aftensmåltid - så lav opskriften 1½ gang.

Varmetid

Ca. 2 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,8 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 21 %
Print