I stedet for ramsløg, kan du bruge 3 dl babyspinatblade vendt med 1 lille knust fed hvidløg.
15841 kJ / 3786 kcal
798 kJ / 191 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 16,6 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 37,2 % | 17,5 g |
Fedt: | 46,2 % | 9,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
225 g
Hytteost
|
|
---|---|
3 dl
Rensede blade af ramsløg
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
3
Løg i meget tynde ringe (ca. 200 g)
|
|
---|---|
75 g
Groft rugmel (ca. 1¼ dl)
|
|
½ liter
Neutral olie, fx rapsolie
|
|
½ tsk
Fint salt
|
4
Marinerede sild i mundrette stykker (ca. 300 g)
|
|
---|---|
8
Smilende æg
|
Fintstrimlede blade af ramsløg
|
---|
8 skiver
Rugbrød - evt. ristet
|
---|