Muslinger og fisk med korianderfløde

En skøn blanding af skaldyr og fisk - smager så tænderne løber i vand.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Muslinger og fisk med korianderfløde

En skøn blanding af skaldyr og fisk - smager så tænderne løber i vand.

Antal portioner
  • 1 kg blåmuslinger
  • 25 g smør
  • 2 finthakket rødløg
  • 4 små finthakkede fed hvidløgsfed
  • 3 dl tør hvidvin
  • 300 g fast hvid fisk, fx lyssejfileter eller torskefilet
  • 1½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 1 bundt friske korianderblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 320 g groft brød eller 320 g parboiled ris

Fremgangsmåde:

Tjek muslingerne og skyl dem under koldt vand. De skal være lukkede eller lukke ved slag mod bordet.

Smelt smørret i en gryde og sauter løg og hvidløg. Kom muslinger i gryden og læg låg på. Ryst gryden grundigt. Hæld vin på, damp i ca. 3 min. og tag låget af. Lad noget af vinen fordampe og rør rundt i muslingerne, så de sidste åbner sig. De der ikke åbner sig kasseres. Skær fisken i store tern og kom dem i gryden. Tilsæt fløde og kog i ca. 1 min. Tilsæt salt, peber og masser af koriander. Server straks med groft brød eller ris til at samle den gode kogelage op med.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 40 %
Print