Naanbrød med kålsalat

Kål er en rigtig vitaminbombe - og så smager det skønt.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Naanbrød med kålsalat

Kål er en rigtig vitaminbombe - og så smager det skønt.

Antal portioner
  • 200 g Riberhus® ML 16 (30+)
  • 400 g groftsnittet spidskål
  • 2 rødløg
  • 2 røde æbler, fx discovery
  • 2½ dl Arla Harmonie® økologisk yoghurt naturel 0,5%
  • 1½ dl hakkede friske mynteblade
  • 2 tsk sorte løgfrø (nigella/Jomfru i det grønne)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 250 g naanbrød eller pitabrød

Fremgangsmåde:

Skær osten i små tern. Bland osten med spidskål, rødløg i smalle både, æble i små tern, yoghurt, mynte og løgfrø. Smag til med salt og peber og server med lun naanbrød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6734 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,7 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 26 %
Print