Oksekødssuppe med bid

En fyldig og super nem suppe til en travl hverdag.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Oksekødssuppe med bid

En fyldig og super nem suppe til en travl hverdag.

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 400 g wokstrimler af okseklump
  • 1 tsk groft salt
  • ½ tsk finthakket rød chilipeber
  • 1 liter Karolines Køkken® krydret Thaisuppe
  • 1 dåse røde kidneybønner i saltlage (ca. 400 g)
  • 400 g frosne, optøede grønne bønner

Kokosfløde

Tilbehør

  • 300 g ristet groft brød

Fremgangsmåde:

Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde og steg kødet i ca. 1 min. Tilsæt salt og chilipeber. Hæld suppen på og bring retten i kog. Kom bønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Vend bønnerne i suppen og lad den koge i ca. 1 min.

Kokosfløde

Bring madlavningsfløde og kokosmel i kog under omrøring. Sigt det og hæld kokosfløden i en lille kande.

Pynt suppen med striber af kokosfløde og server.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,8 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 30 %
Print