Oksekødssuppe med pasta

Hurtig og nem opskrift på en dejlig, fedfattig suppe med hakket oksekød, pasta og kvark. En suppe, som smager lækkert og varmer dejligt på en kold dag.
Fryseegnet
Bedømmelse (13 vurderinger)

Min bedømmelse:

Oksekødssuppe med pasta

Hurtig og nem opskrift på en dejlig, fedfattig suppe med hakket oksekød, pasta og kvark. En suppe, som smager lækkert og varmer dejligt på en kold dag.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 3 grofthakkede zittauerløg
  • 2 små hakkede fed hvidløgsfed
  • 200 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 liter oksebouillon
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 1 dåse bønner i tomatsauce
  • 1 tsk kommen
  • 1 spsk edelsüsspaprika
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g tørret hvid pasta, fx penne
  • 100 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
  • 1 spsk hvedemel

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en gryde og svits løg og hvidløg heri. Tilsæt oksekød og svits det, til det smuldrer og har skiftet farve. Tilsæt bouillon, tomatpure, bønner, kommen, paprika, salt og peber. Lad suppen koge ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Tilsæt pasta og kog i ca. 4 min. Rør kvark og mel sammen og rør jævningen i suppen. Lad suppen koge ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min., til den er let jævnet. Smag til.

Tips

Kan fryses inden der bliver blandet pasta og kvark i.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 23 %
Print