Orangesuppe
30 min

Orangesuppe

Prøv også denne opskrift med chilimarinerede tigerrejer eller grillede kyllingestykker.
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Orangesuppe

Prøv også denne opskrift med chilimarinerede tigerrejer eller grillede kyllingestykker.

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 1 hakket zittauerløg
  • 6 gulerødder i tynde skiver
  • 1 liter Karolines Køkken® klassisk Tomatsuppe
  • 1 tsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 1 dl friskpresset appelsinsaft
  • 1½ tsk delikatessepaprika
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 1 tsk groft salt

Pynt

  • friske timianblade

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og gulerødder i ca. 1½ min. Tilsæt tomatsuppe, appelsinskal og -saft, paprika, cayennepeber og salt. Bring suppen i kog og kog den under omrøring i ca. ½ min. Smag til.

Ved serveringen

Hæld orangesuppen i en stor, varm skål og pynt med timian.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6885 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 32 %
Print