Ostescones

Lækre ostescones til din eftermiddagste eller blot som tilbehør på buffetbordet
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ostescones

Lækre ostescones til din eftermiddagste eller blot som tilbehør på buffetbordet

35 stk. pr. portion

Antal portioner

Pensling

  • mælk

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen. Bland mel og bagepulver i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt osten og saml hurtigt dejen med mælk. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en ca. 1 cm tyk dejplade. Stik runde kager ud med en dejudstikker (ca. 4 cm i diameter). Saml den overskydende dej og gentag udstikningen, til der er i alt 35 scones. Læg dem på en plade med bagepapir og pensl med mælk. Bag de små ostescones midt i ovnen.

Tip

Ostescones kan drysses med fintrevet cheddar ost, mens de endnu er varme.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 53 %
Print